Sporttas met gymspullen erin
Fitnessaccessoires Tips voor in de sportschool

What’s in my bag? (Must-have fitnessaccessoires)

Spread the love

Hoi allemaal! Vandaag gaan we een kijkje nemen welke fitnessaccessoires wij meenemen in onze sporttas. Ben je benieuwd naar onze must-haves voor elke workout? Laten we snel zien wat we altijd bij ons hebben!

De spullen die altijd handig zijn om mee te nemen zijn als volgt:

Een sleutel en slotje
De eerste fitnessaccessoires die wij in onze tas hebben is een slotje en een sleutel. Een slotje is daarom altijd handig om bij je te hebben om je tas en andere spullen veilig op te bergen in een locker.

Een sport handdoek
Onze tweede must-have fitnessaccessoire is een handdoek. Bij veel fitnesscentrums is dit verplicht om mee te nemen tijdens het sporten in verband met hygiëne. Deze handdoekjes worden hierdoor veel gebruikt bij de fitness apparaten.
P. S. Deze handdoekjes hoeven niet te duur te zijn, bij de Decatlon zijn deze handdoekjes €2,99 per stuk!

Oortjes of koptelefoon
Onze derde must-have item zijn oortjes of een koptelefoon. Tijdens het sporten vinden veel mensen het fijn om met muziek aan te sporten. Hoewel er muziek aan staat in de gym, staat deze echter wat zachter en kan niet altijd je smaak zijn. Met oortjes of koptelefoon kan je naar je eigen muziek luisteren en dat maakt het sporten een stuk leuker.

Deodorant
Onze vierde item is deodorant. Voor en na het sporten is deodorant een tip om mee te nemen en te gebruiken.

Haarelastiekjes + borstel
Onze vijfde must-have fitnessaccessoire zijn haarelastiekjes en een borstel. Tijdens het sporten raden wij aan om je haar vast te doen, zoals een staart, vlecht of knot. Haarelastiekjes wordt vaak vergeten en dat zorgt voor enkele struggles voor bij het sporten. Dit is daarom altijd handig om vast in je tas te hebben.

Een waterfles
Onze laatste fitnessaccessoire is een waterfles. Tijdens het sporten verbrand je veel calorieën en krijg je het daarnaast snel warm. Het is daarom belangrijk genoeg te blijven drinken en deze fles bij te blijven vullen.

Nu zijn jullie ready voor jullie work-out in de sportschool!

Vergeet niet om je eigen fitnessbag essentials te delen in de opmerkingen hieronder. Laten we elkaar inspireren en samen streven naar een gezondere levensstijl. Blijf gemotiveerd, blijf actief, en wie weet, misschien ontdekken we binnenkort nieuwe must-have fitnessaccessoires voor onze sporttassen.

Groetjes, Cheyenne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *