motivatietips
Motivatietips Tips voor goede levensstijl

4 motivatietips voor jullie

Spread the love

Zijn jullie al een tijdje bezig met fitness maar merken jullie nu dat jullie in een dipje komen? Lees dan nog eventjes verder voor onze motivatietips!

Wij willen jullie helpen om jullie motivatie weer terug te krijgen en vast te houden. Hierdoor hebben wij vier motivatietips voor jullie!

Onze vier tips zijn:

  • Behoud een goede mindset! Herinner jezelf dat niet elke training goed kan gaan. Slechte dagen horen er eenmaal bij. Probeer van de slechtere trainingen te leren en het negatieve gevoel ervan te vergeten. Accepteer deze training en focus je meer op de goede trainingen!
  • Deel je doelen op. Dit is iets wat wij in het begin niet deden. Wij zetten alleen doelstellingen op voor over zes tot acht weken. Deze lange termijn doelstellingen kunnen er echter ook voor zorgen dat het gevoel van tevredenheid langer wegblijft. Hierdoor kunnen mensen hun motivatie en zin in het sporten verliezen. Als je voor jezelf om de twee tot drie weken een doelstelling opschrijft, is deze makkelijker te halen en behoudt je meer motivatie om het volgende doel te halen.
  • Neem je sportkleding mee naar je school of werk. Als je eenmaal na een lange dag werk of school thuis bent, is het moeilijker om van de bank af te komen en naar de sportschool te gaan. Het is daarom gemakkelijker om gelijk uit je werk of school naar de sportschool te gaan.
  • Heb een vast ritme. Om je motivatie vast te houden, hebben wij gemerkt dat vastigheid erg belangrijk is bij het sporten. Spreek bijvoorbeeld vaste dagen of tijden met jezelf af en houdt je hier ook aan!

Deze tips hebben ons erg geholpen om motivatie te behouden om te blijven sporten. Hebben jullie nog andere tips of hebben jullie nog vragen hierover? Stel deze gerust in de reacties!

Groetjes, Cheyenne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *